29.7.14

Novi časopis "Puni Mjesec"


Iskoristila bih ovu priliku da vam predstavim novi časopis koji nosi naziv "Puni Mjesec". Radi se o službenom časopisu Paganskog kruga Hrvatske i, koliko je meni poznato, prvom paganskom časopisu u Hrvatskoj. Novi broj će izlaziti svakog punog Mjeseca u elektronskom obliku i biti od tog dana dostupan svim članovima udruge PKH, a samo nekoliko dana nakon toga će biti dostupan ostatku svijeta na službenoj stranici udruge, te u sekciji "Časopis 'Puni Mjesec'" ovoga bloga.

Ne bih previše govorila o njemu jer ćete sve saznati ako pročitate članke. :) Sve kritike i sugestije su dobrodošle. Također, od idućeg broja (koji će izaći oko 10. kolovoza) ćemo početi odgovarati na pitanja čitatelja koja se tiču paganizma i srodnih tema. Stoga nam slobodno postavljajte pitanja. Možete nam se obratiti putem e-mail adrese (info@pkh.hr), Facebook stranice, ili pak svoje pitanje postaviti u komentaru na ovaj ili bilo koji drugi post na ovom blogu s naglaskom da je ono namijenjeno za časopis. Samo nemojte zaboraviti navesti pseudonim koji želite da stoji ispod pitanja.

Uživajte u prvom broju! :D

Puni Mjesec br. 1


Napomena: na nekim računalima će boja fotografija biti nešto drukčija, no čim preuzmete časopis na računalo bi se sve trebalo normalno učitati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.