29.7.13

Vještičje sijelo 2013.

Zadovoljstvo mi je najaviti drugo Vještičje sijelo!!! :D Prošle godine se održalo prvo po redu i moram priznati da je organizacija bila odlična, a ekipa još bolja! Bilo je mnoštvo aktivnosti; ponešto radionica, nešto predavanja i nekoliko rituala, a sve to u prirodi! 

Ove godine možete očekivati nešto slično, ali na drugoj lokaciji. Isto je iznimno prirodni ambijent, točnije jedno eko selo, dakle trebate pripremiti šatore i vreće za spavanje skupa sa svime ostalim što biste inače ponijeli na kampiranje. Detalje ne bih sada objašnjavala, jer ćete sve potrebne informacije saznati prilikom prijave. Osnovne podatke možete naći na plakatu. :)


Prijave traju do 20. kolovoza. Možete se prijaviti tako da ispunite prijavnicu koju možete preuzeti odmah ispod i potom je pošaljete na e-mail adresu vjesticje.sijelo.2013@gmail.com.

Preuzmite prijavnicu ovdje

Svi daljnji podaci o uplati i svemu ostalome što će vam biti potrebno se nalaze u prijavnici, a ako budete imali ikakva dodatna pitanja, možete kontaktirati organizatore (pseudonimi Iolar i Green) putem brojeva koji se nalaze na plakatu.

Pošto je samo nekoliko aktivnosti navedeno na plakatu, donosim vam popis svih aktivnosti koje će se održavati na sijelu. 

Predavanja:
Geomantijski magijski rituali
Kristaloterapija 
Opća paganska inicijacija - povijest i značenje
Vikinški obredi prijelaza 
Put u astral 

Radionice:
Traženje totemske životinje (tj. životinje moći)
Devocijske i magijske geste u neopaganizmu
Geomantijski obilazak
Mori ne zna naslov 
Izrada smudge sticks-a 
Meditacija s kristalima 
Podizanje grupne energije

Rituali:
Otvaranje kruga nad zemljištem
Mjesečeva vrata 
Štap i pero 

Vježbe:
Joga 
Vježbe svjesnosti 

Svi prijavljeni mogu očekivati e-mailove sa svim dodatnim informacijama i podsjetnicima, tako da se ne morate brinuti. :)

Kao što vidite, organizator je Paganski krug Hrvatske (čiji sam ponosni član); udruga čiji je osnutak započeo prošle godine, a finaliziran ove godine i o kojoj možete saznati na ovoj web stranici te ih pratiti putem facebooka. Ovim postom želim zahvaliti PKH-u i njegovim predstavnicima na trudu uloženom u sve kako bismo uopće došli do ovoga!

Nadam se lijepom odazivu i još ljepšem druženju, ali i izmjeni saznanja i iskustava! :) 
Do sljedećeg posta,
vaša Witch's Cat

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.