19.2.16

Inspirirajte me! / Inspire Me!


Dragi moji čitatelji, 
život me u posljednje vrijeme odveo u jednom smjeru koji mi nije omogućio previše vremena za pisanje i posvećivanje blogu. Usprkos tome, ne želim ga zapostaviti, ali mi za ovo treba malo vaše pomoći. U vrevi života nemam previše vremena za razmišljanje o temama za nove postove (a iskreno, zaista više ne znam o čemu nisam pisala i o čemu bih mogla dalje pisati) pa vas pozivam na u komentaru napišete o čemu biste vi voljeli čitati, ili da postavite neko pitanje na koje bih vam mogla odgovoriti.

Molim vas samo da vaša pitanja i teme ostanu relativno jednostavne, ili barem da ih izdvojite u neke manje cjeline ako su opsežnije. Odnosno, voljela bi moći obraditi određenu temu u jednom postu (a ne u ciklusu postova).

Nadam se da ćete se odazvati ovom pozivu i pomoći mi ponovno pronaći inspiraciju! :)
Blagoslovi,
vaša Witch's Cat.

____________________________________________________

Dear readers,
life has lead me in a different direction lately; one that doesn't allow me to devote much time to writing and this blog. Despite this, I don't want to neglect my blog and in order to avoid this, I will need your help. In the tumult of life, I don't have much time for pondering on topics for new posts (and honestly, I really don't know what I haven't written about or what I could writer about next) so I would like to invite you to write a comment on this post consisting of a topic you would like to read about, or a question that I could provide an answer to.

Please keep your questions and topics relatively simple, or at least segment them into smaller topics if they are more extensive. That is to say, I would like to be able to cover a specific topic in one post (not in a whole series of posts).

I hope that you will respond to this post and, in doing so, help me find inspiration once again! :)
Blessings,
Witch's Cat

3 komentara:

  1. Hvala ti za tvoj blog, uvijek ga uzivam citati. Zanimalo bi me ako bih htjela napraviti osvrt na razlicite panteone ( Keltski, Grcki, Nordijski, Egipatski, itd...) te njihovu zastupljenost u vikanskim praksama. Hvala jos jednom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na koji način mislite "osvrt"? Svi su ti panteoni ogromni u najmanju ruku i pregled unutar jednog, pa čak i deset postova je nemoguć. Međutim, njihov odnos prema wicci je već nekako moguće sažeti.

      Izbriši
  2. Što je Ružokrižarsko društvo?

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.